Mailbox Master Incompany Trainingen door Vivianne Kroone

Train mijn Team

Incompany trainingen waarin je leert, 
en meteen implementeert en resultaat creëert

Onze trainingen staan bekend als

Hands-on

De beste manier van leren is implementeren. Daarom ga je tijdens de training al aan de slag.

Interactief

Stel vragen over jouw persoonlijke uitdagingen om deze ter plekke op te lossen.

Zichtbaar resultaat

Een opgeruimde mailbox die je met jouw nieuwe skills makkelijk onder controle hebt en houdt.

Voor vragen of informatie over Incompany Trainingen, neem hieronder contact op via dit formulier:

Trainer

Vivianne Kroone

Vivianne Kroone staat bekend als de meest praktische hulp op het gebied van mailboxen in Nederland. Vivianne werkte zelf bijna 10 jaar als persoonlijke assistent toen ze besefte dat ze 50% van de tijd collega’s aan het trainen was in hoe ze hun mailbox beter konden gebruiken. Daarom doet ze dit nu dagelijks vanuit haar eigen bedrijf.

Training geven doet Vivianne met veel enthousiasme en plezier, alles vanuit een positieve en energieke benadering. Haar trainingstechniek kenmerkt zich door de combinatie van leren, oefenen en hands-on implementeren met Experience Based Learning waardoor je de dingen die je leert ook echt doet.

Zo kun je bijvoorbeeld in een training meteen met je eigen mailbox aan de slag, zodat je de praktische tips en tools direct kunt toepassen. Je skills oefenen is de meest cruciale stap, want resultaat behaal je alleen door wat je leert te implementeren. Daarom zorgt Vivianne ervoor dat de basis is gelegd en de verandering al is ingezet voordat je terug komt op je werkplek. 

Deze bedrijven helpen we incompany

Dit is wat mensen zeggen...

Hiermee gaat mijn mailbox en dus mijn werkdagen er een stuk efficiënter en opgeruimder uitzien. Tijdwinst, structuur en overzicht wat ik direct vandaag al heb kunnen implementeren.


Lambertine - Mecklenfield Tuinen

Mag ik even zeggen dat het een verademing is! Werk natuurlijk nog maar een paar dagen op deze manier en moet in de gaten houden dat ik mijn taken ook uitvoer, maar hallo, wat een efficiënte manier van werken. Ben erg enthousiast, dit gaat mij echt helpen!

Rikkert - Wereld Natuur Fonds

Voor het gehele team heeft ze een leerzaam programma samengesteld, om productiever en georganiseerder te gaan werken. We zijn erg enthousiast over de aanpak, goede voorbereiding en inhouse training. Complimenten voor je inlevingsvermogen en enthousiasme.

Kjeld Piek - CleverStrategy

Super bedankt voor je mailboxhackaton.

Mijn mailbox is aan het eind van de dag leeg, de boomstructuur aan mappen is verdwenen, met Asana heb ik veel meer overzicht en ik heb vooral het gevoel in control te zijn. Heel erg fijn om zo het nieuwe jaar te beginnen.

Vol enthousiasme ben ik bezig mijn team ook anders te laten werken en iedereen wordt daar weer blij van. Dus nogmaals dank.

PS. deze mail alleen maar opgemaakt en verstuurd met sneltoetsen ;-)

Cathalijn van Iperen - Mad Science

Vivianne is een inspirerende trainer. Met haar manier van werken wordt je verleid om direct tijdens de training je mailbox efficiënter te organiseren. Ze geeft vele tips die je naar eigen keuze gelijk kunt toepassen. Ik ben de volgende dag vol enthousiasme en energie aan het werk gegaan. Ruim een half jaar later ben ik nog steeds blij met deze nieuwe manier van werken, waardoor ik effectiever ben en gestructureerder alles aanpak. Wie had gedacht dat werken in Outlook zo prettig kon zijn!

Eske van Galen - FGB Facility Group

Wat ontzettend leuk: ik zit net op een verloren middag mijn inmiddels alweer volgelopen ‘nieuwe’ Inbox weg te werken met alle sneltoetsen (gaat echt heel snel en goed!) en de laatste mail die ik tegenkom is die van jou!

Voor het eerst sinds 6 jaar heb ik een volledig lege inbox, met agenda bijgewerkt, to do lijst helder en een opgeruimd hoofd…

Dank je voor je enthousiasme in je cursus, dat heeft ervoor gezorgd dat ik jou nu deze blije mail kan sturen! :)

Chris van Assen - WWF Nederland

Een ab-so-lu-te aanrader voor mensen die dagelijks met veel mail geconfronteerd worden (werk/privé) en een manier zoeken om agenda, to do lijstjes, reminders en mailarchieven in één klap efficiënter aan te pakken: +1 voor tijdwinst.

Lucienne - Gemeente Rotterdam

In een relaxte en ontspannen setting neemt Vivianne je mee in de wereld van Mail en Outlook middels haar Mailbox Hackathon. Doeltreffend, pakkend, slim, interessant en vernieuwend; zo kun je training als best in steekwoorden omschrijven.


Wij als team hebben het als een zeer productieve dag ervaren en de mindset op- en over gepakt. De verandering en efficiency die het teweegbrengt is zeker de tijdsinvestering waard!

Guido Van Der Krabben - Hutten

Vivianne is een zeer bevlogen persoon is, ze weet je op een enthousiaste en duidelijke manier zaken bij te brengen. Het voelt totaal niet alsof je in een training zit. Zeker omdat je tijdens de training aan het werk gaat (met je mailbox). De theorie en praktijk worden direct samengebracht. Mij heeft het heel erg geholpen; ik ben veel minder tijd kwijt aan het bijwerken van mijn mail en kan beter met de functionaliteiten die Outlook biedt omgaan. Ik werk nu heel gestructureerd. Ik ben erg blij dat ik de trainingen (basis en verdiepingsslag) gevolgd heb en raad het zeker iedereen die veel met mail werkt aan!

Leonie van Berkel - Rijksoverheid

Ik ben sinds maandag weer aan het werk, na een maand in Australië op vakantie geweest te zijn. Ik heb mijn 200 e-mails heel gemakkelijk kunnen wegwerken dankzij al jouw handige tips. 

Amal Abdi - AMC Medical Research

Mijn mailbox is nu aan het einde van de dag bijna leeg en er is meer structuur in het verwerken van en het werken met mail. Ik werk met taken wat mij veel meer rust geeft. Als ik de taken die ik voor die dag gepland heb ben ik voor mijn gevoel klaar en heb dan niet het gevoel dat ik nog van alles moet. Tevens ben ik er blij mee dat ik de meldingen op laptop en telefoon uitgezet heb. Ook dat geeft rust, ik bepaal wanneer ik mijn mail wil zien.

Ook nog mijn complimenten voor Vivianne: Wat kan zijn met veel passie over het onderwerp outlook vertellen, daar krijg je gewoon energie van!

Bram Meijer - Hutten

Wat een ontzettende eye opener was de training van Vivianne! Nooit geweten dat Outlook zo veel handige functies heeft. Op een leuke en hands-on manier legt Vivianne je de fijne kneepjes uit, zodat je meteen kan beginnen met tijd besparen.

Deze Outlook training is een absolute aanrader voor diegene die verzuipen in mails en mappen.

Katja van Honschooten - Rvdb

Voor het eerst sinds 4 juli 2016 is mijn mailbox (bijna) leeg. Ik heb er nu nog 12 staan…ongekend! Werkt zo veel sneller en efficiënter, vooral het wegwerken naar de takenlijst met categorieën en mails (waar nodig) in de bijlage.

Ik vond Vivianne's manier van cursus geven heel geslaagd! De inhoud werd toegankelijk

en behapbaar gepresenteerd, heldere doelstellingen in het begin die op het eind van de dag allemaal waar zijn gemaakt en daarnaast ook nog een prettige sfeer.

Geen moment verveeld of moeite gehad om gefocust te blijven.

Barbara Konig - Hutten

Voor vragen of informatie over Incompany Trainingen:

Neem contact op