Je Outlook mailbox de Baas training door Vivianne Kroone Mailbox Master

Eindelijk de baas over je mailbox

Voor de slimme professional 

die meer te doen heeft
dan alleen mails beantwoorden

Eindelijk de baas over je mailbox

Voor de slimme professional 

die meer te doen heeft
dan alleen mails beantwoorden

Je Outlook mailbox de Baas training door Vivianne Kroone Mailbox Master

Controleer jij je mailbox of controleert je mailbox jou?

Stroomt jouw Outlook mailbox over? Zie je dat getalletje achter je Inbox steeds verder oplopen? Heb je aan het begin van de dag wel een plan, maar zorgt die stroom van nieuwe e-mails er steeds weer voor dat je aan het eind van de dag je lijstje niet helemaal kunt afvinken?


De mailbox is voor veel mensen een echte productiviteitskiller, want e-mail kost veel tijd. Ga maar eens na voor jezelf; hoeveel tijd werk jij gemiddeld per dag vanuit je mailbox?  Veel mensen zijn gemiddeld 2 tot 3 uur per dag (28% van hun werkdag) kwijt aan e-mails behandelen en zoeken in de mailbox, én misschien zit je wel de hele dag vanuit je mailbox te werken. 

Dat is ook niet zo gek, e-mail is tenslotte één van de meest gebruikte communicatiemiddelen op kantoor. Ook komt veel van je werk waarschijnlijk binnen via de e-mail. Toch gaat de tijd die je aan e-mails besteed regelmatig ten koste van de tijd die je had willen gebruiken voor ander belangrijk of wel productief werk.

Daarnaast is de mailbox vaak één van de grootste afleiders die nogal eens een hoop stress veroorzaakt. Dit terwijl het toch echt een stuk handiger kan. De meeste mensen hebben dit alleen nooit echt geleerd.

Herkenbaar?

❌ Je werkt aan belangrijke projecten, maar ondertussen ben je meerdere uren op een dag met je mailbox bezig.

❌ Of: je hebt zo'n volle agenda met afspraken dat je amper toekomt aan je e-mail. Omdat je toch op de hoogte wil zijn, zit je vaak na werktijd nog mails weg te werken. 

❌ Is het nu al 10 voor 5? Waar is de tijd gebleven? En zat je nu voor de 12e keer te checken of er een nieuw mailtje was? (of was het de 36e keer?)

✅ Wat je wil is: meer rust op een dag, overzicht, meer tijd en focus voor wat voor jou belangrijk is, zowel binnen als buiten je werk. 

Vivianne Kroone

Maar gelukkig kan het ook anders 

Door slim met je mailbox om te gaan, bespaar je niet alleen veel tijd en frustratie. Je kan zelfs je mailbox en Outlook als productiviteitstool gaan gebruiken. Zo kan je slim en snel je e-mails verwerken, heb je meer tijd over om te werken aan belangrijke zaken en kan je je hier beter op focussen. Je loopt niet meer achter de feiten aan, want je hebt overzicht op al je werk en weet precies waar je prioriteiten liggen. 

's Avonds na een lange werkdag kan jij met een gerust hart op de bank zitten en lekker relaxen. Je weet dat je er niets meer in je mailbox staat wat je eigenlijk nog had moeten doen vandaag. Je kunt je werk even loslaten en gewoon lekker genieten van je vrije avond. Dat gun ik je!

Daarom heb ik mijn formule en alle praktijkervaring uit het geven van meer dan 284 trainingen, nu allemaal samengevat in één "über mailbox training". 

Die training is er nu... Doe jij mee?

Ontvang de training

Ontvang mijn nieuwste mailbox training

Je Outlook mailbox de Baas training door Vivianne Kroone Mailbox Master

De beste en meest complete mailbox training die ik ooit heb gemaakt

Yes, die wil ik 
Video's Outlook mailbox training Mailbox Master

Video's

Geen eindeloze saaie presentatie of teksten, maar leuke en korte video's met meteen toepasbare tips. 

Stappenplan Mailbox Master online trainingsprogramma

Stappenplan

Stap voor stap instructies waarmee je jouw Outlook mailbox de Baas wordt en weer overzicht krijgt. 
Tools Mailbox Master online trainingsprogramma

Tool tips

Naast Outlook, leer je ook andere handige tools waarmee je je werk nog slimmer kunt doen.

Wat leer je in dit online trainingsprogramma?
Dit zijn de modules: 

Outlook mailbox de baas M1 Meest gemaakte fouten

Module 1: De top 3 fouten in het managen van je mailbox

Een eerste stap naar verandering is altijd dat je weet hoe het misgaat (en daarna hoe het beter kan). Daarom leer je eerst wat de 3 meest gemaakte fouten zijn in het managen van je mailbox. Hierdoor weet je: Ja, zo doe ik het ook! Vanaf nu kun jij deze valkuilen voorkomen, omdat je weet hoe het handiger kan en hoe een optimale Outlook inrichting je hierbij helpt. Deze module bestaat uit 3 video’s.

Slim e-mails verwerken M2 mailbox de Baas cursus

Module 2: Het meest simpele model om al je mails te verwerken

Slim je e-mails verwerken hoeft niet moeilijk te zijn. Het is simpeler dan je denkt. Het enige dat je hoeft te doen is iedere mail volgens dit eenvoudige, maar effectieve model te verwerken. Dit model is jouw pad tot een opgeruimde en lege inbox. Je leert het OBO model kennen met verschillende video’s en opdrachten: openen, beslissen en organiseren.

Ontspannen en effectief mailbox organiseren M3

Module 3: Zo organiseer je je werk ontspannen en effectief

Wat heb je voor nodig om al het werk dat binnenkomt in de mailbox te organiseren? Dat leer je in de totaal 5 video’s van deze module, zodat je bij elke mail exact weet: moet ik hier iets mee? Nu? Later? Gewoon weggooien? In de agenda zetten of niet? Ook leer je alle ins en outs over de hoofdfuncties van Outlook om je in dit proces te ondersteunen.

Slim werken met takenfunctie Outlook mailbox de baas training M4

Module 4: Handig werken met een takenlijst

Als je wel eens met een takenlijst hebt geprobeerd te werken, maar dat lukte voor geen meter, dan ben je niet de enige. In deze module leer je welke 3 dingen je minimaal nodig hebt om wél goed met een takenlijst te werken. Want het kan wel; slim en handig omgaan met die takenlijst zodat je er tijd mee wint. En voor de echte Outlook liefhebbers vind je in deze module ook dé Next Level Outlook takenlijst tips & tricks, waarmee je takenlijst juist de tool wordt waar jij het liefste mee werkt.

Efficiënt e-mails verwerken M5 Outlook mailbox de baas training

Module 5: Slim je mails verwerken

In deze module vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Je ontdekt de exacte stappen om vanaf nu vliegensvlug je e-mails te verwerken. Je maakt gebruik van de 3 slimme S-functies van Outlook en wordt met iedere mail die je verwerkt een stapje meer je mailbox de baas. Dit is het moment dat iedereen denkt: "Ha, zooo werkt het." #halleluja 

Werkdag slim plannen

Module 6: Slim je dag indelen

Als je straks niet meer zoveel tijd nodig hebt voor je mailbox, heb je meer tijd over om te werken aan andere belangrijke taken en projecten. In deze module leer je je dag slim plannen, op een manier dat je je ook (echt!) aan je planning houdt. Je krijgt 2 video’s waardoor je je bewust wordt van waar je nu je tijd aan besteedt en zo leer je betere keuzes maken.

Je persoonlijke effectiviteit blijven ontwikkelen Module 7

Module 7: Blijven leren

De ervaring leert dat een training als deze, vaak het balletje om ‘slimmer te werken’ een zetje geeft en je ineens ziet dat er nog veel meer dingen in je werk handiger kunnen. In deze module leer je hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen op dit vlak, hoe je met kleine stapjes op langer termijn een groot verschil creëert. Hoeveel je uit deze training haalt, dat bepaal je zelf, door echt alles te gaan toepassen. In deze module leer je in 3 video’s hoe je dat op een fijne en leuke manier bereikt. 

Maandelijkse Q&A sessie bij training Mailbox Master
Bonusmodule Mailbox opruimen in 5 simpele stappen
Vivianne Kroone van Mailbox Master

Maandelijks live Q&A sessie

Heb je een vraag tijdens het doen van de training, dan kan je deze op 2 manieren stellen. Eén keer per maand is er een live Q&A sessie van één uur waarin jij al jouw vragen kan stellen en kan sparren over jouw specifieke werksituatie of uitdaging waar je tegenaan loopt. Je hebt een half jaar toegang tot de training, dus je kan met 6 Q&A sessies mee doen. Daarnaast leer je ook van vragen van andere deelnemers en ontdek je dingen die je zelf anders niet had bedacht. De Q&A sessies worden opgenomen, dus je hoeft niet live aanwezig te zijn. Je kan ze gewoon op een later moment terug kijken. Wil je niet wachten tot de Q&A, dan kan je je vraag tussendoor ook altijd stellen in de Mailbox Master Community.

Bonussen online training Je Outlook mailbox de Baas

Je krijgt ook deze leuke bonussen

Om de lancering van deze nieuwe training te vieren, ontvang je nu tijdelijk ook deze leuke bonussen: 

  • Stappenplan: Je mailbox opgeruimd in 5 simpele stappen
  • Bonustraining: Een Outlook basistraining van 2 uur, over o.a. de Agenda en Takenfunctie
  • Bonusmodule met handige aanvullende Tools die je helpen om nog slimmer te werken
  •  Je hebt totaal 6 maanden toegang tot de training
  • Gratis checklist: Zo blijf jij je mailbox de baas in 1 uur per week. 
Ik doe mee

7+

jaar ervaring

355+

trainingen gegeven

3265+

deelnemers eerder getraind

Een ab-so-lu-te aanrader voor mensen die dagelijks met veel mail geconfronteerd worden (werk/privé) en een manier zoeken om agenda, to do lijstjes, reminders en mailarchieven in één klap efficiënter aan te pakken: +1 voor tijdwinst.
Lucienne Peters
Lucienne Peters
Hiermee gaat mijn mailbox en dus mijn werkdagen er een stuk efficiënter en opgeruimder uitzien. Tijdwinst, structuur en overzicht wat ik direct vandaag al heb kunnen implementeren. Veel positieve invloed in niet afgeleid zijn. Super effectief!
Lambortine Borgers
Lambortine Borgers
De training is erg leuk, leerzaam én interactief. Ik ben meteen aan de slag gegaan en in een ochtendje van 4.500 mailtjes naar een (nog steeds) bijna lege inbox gegaan! Eindelijk een training waar ik nog altijd dagelijks profijt van heb. Ik ben fan! 
Anton 't Lam
Anton 't Lam
Je Outlook mailbox de Baas training door Vivianne Kroone Mailbox Master
€ 350,-

Je Outlook mailbox de Baas

  • Wil je minder tijd kwijt zijn aan e-mails behandelen? 
  • Wil je een overzichtelijke indeling van je archiefmappen en e-mails makkelijk terugvinden? 
  • Wil je overzicht op je taken, deadlines en prioriteiten? 
  • Ben je klaar voor meer rust, overzicht en tijd voor je belangrijke projecten? 
  • En om eindelijk eens de dingen gedaan te krijgen die je gepland had om te doen?

Super leuk als je mee doet, want ik help jou hier graag mee in deze online training 'Je Outlook mailbox de Baas'. Klik op de knop hieronder, je kan als je wil direct beginnen. 


Tijdelijk inclusief bonussen

Note: In de training wordt uitgegaan van het geïnstalleerde Outlook programma op Windows.

Recent heb ik een training van Vivianne gehad betreffende het in de grip krijgen van mijn mailbox, agenda en taken. Natuurlijk had ik al diverse video's op YouTube bekeken maar in het 'echt' bleek de training nog waardevoller dan verwacht.

Renso Legius
Renso Legius
Voor mij bestond een werkdag uit vooral met mijn neus in de inbox zitten. Doodmoe werd ik ervan. Van een volle inbox met kleurtjes en vlaggetjes, werk ik nu met een takenlijst, inbox zero en sneltoetsen. Ik heb zelfs af en toe tijd over!
Pia Padmos
Pia Padmos

Mijn probleem was dat ik mijn dag begon met een plan en vervolgens mijn mailbox het plan liet overnemen. Grappig hoe inefficiënt we allemaal bezig kunnen zijn met onze inbox. Vivianne heeft mij geleerd de leiding terug te pakken. 

Leonie van der Smeede
Leonie van der Smeede

Veel gestelde vragen over de training

Hoelang duurt de training? En hoeveel tijd heb ik om hem te volgen?

De cursus bestaat uit ongeveer 8 uur aan video's en oefeningen, opsplitst in behapbare stukjes van 5 tot 20 minuten. Dit is inclusief verdiepende modules die je ook op een later moment kan volgen. Naar eigen keuze is er nog ± 4 uur aan ander cursusmateriaal om te bekijken, zoals een Outlook basistraining en andere bonussen.

Geen zorgen, je hebt een half jaar de tijd om de training te volgen. Je kan alles op één dag bekijken of het uitspreiden over bijvoorbeeld 1,5 tot 2 uur per maand, dus je hebt ruimschoots de tijd en kan dit gewoon doen op het moment dat het voor jou het beste uitkomt.

Dit is een E-learning. Kan ik wel mijn vragen stellen?

Ja, er zijn 2 mogelijkheden. Je kan aansluiten tijdens de maandelijkse Q&A sessie waar je live jouw vraag kan stellen of kan sparren over jouw specifieke situatie. Of als je liever sneller antwoord hebt, kan je je vraag ook gewoon stellen in de Mailbox Master Community. Deze vind je op hetzelfde platform als de training zelf.

Is dit ook geschikt voor mijn functie en werksituatie?

In de afgelopen jaren heb ik in mijn trainingen allerlei verschillende functies en werksituaties uit alle lagen van organisaties voorbij zien komen. Hoewel iedere situatie en persoon anders is, bleken alle uitdagingen met de mailbox te komen door 5 hoofdoorzaken. Deze worden allemaal in de training behandeld, dus in welke functie je ook zit of welke uitdaging jij ook hebt, er is een oplossing voor jouw situatie. Tijdens de Q&A sessie kan je aanvullend ook jouw situatie inbrengen voor persoonlijk advies.

Werkt dit ook als je meerdere mailboxen beheert?

De methode en tips & tricks die je leert, kan je toepassen op iedere mailbox die je beheert. Met meerdere mailboxen kan je dus minimaal dubbel zoveel winst behalen. In de training leer je o.a. de 3 Snelle S-functies van Outlook, waarmee je op al jouw mailboxen snel overzicht hebt.

Ik heb nog nooit met Outlook of met een Takenfunctie gewerkt. Krijg ik hier ook uitleg over?

Dat is top, dan leer je meteen om je Outlook mailbox en de Takenfunctie op de meest handige manier in te stellen en te gebruiken. Je hebt geen basiskennis nodig, want ik neem je stap voor stap mee door het programma. Komt goed.

Taken is een belangrijk onderdeel van deze training. Je krijgt zowel een basis training in het gebruiken van de Outlook Takenfunctie, als een gevorderde training voor als je klaar bent voor de volgende stap. :)

Ik heb geen Outlook, maar gebruik Gmail, Apple Mail of een ander mailprogramma. Is deze training daar ook geschikt voor?

In deze training staat het leren van de methode om slim je e-mails te verwerken en om al het werk dat binnenkomt in de mailbox goed te organiseren, centraal. Deze methode kan je voor iedere mailbox, in ieder mailprogramma gebruiken. In dit programma wordt Outlook op Windows als voorbeeldmailprogramma genomen. Ieder mailprogramma werkt net even anders, maar de meeste tips kan je ook gewoon toepassen in andere mailprogramma's. En kan je iets niet vinden, dan kan je altijd even Googlen hoe je dit instelt voor jouw mailprogramma of een vraag aan ons stellen. Wij zijn bekend met veelgebruikte mailprogramma's, dus ook als een functie niet bestaat in jouw mailprogramma, kunnen we je advies geven voor een handig alternatief. Voel je vrij om mee te doen.

Wat is het verschil met de video's op YouTube?

De video's op YouTube zijn voornamelijk losse tips en leuke weetjes om de functies van Outlook te leren kennen. Dat is leuk en handig, maar dit is slechts de basis. In deze training 'Je Outlook mailbox de Baas' leer je de volledige methode om écht slim met je mailbox te werken. De training is opgebouwd in een specifieke volgorde om jou stap voor stap op een makkelijke en fijne manier, de vaardigheid te leren om super snel en slim je e-mails te verwerken en om al het werk dat binnenkomt in je mailbox goed te organiseren. Daarnaast richten we samen jouw Outlook in voor optimaal gebruik. Ja de echte next level Outlook technieken, die vind je in deze training. Je weet niet wat je nog niet weet, dus laat je verrassen.

Kan ik deze training declareren?

Je ontvangt na aankoop van de training een factuur. Omdat de training veel tijdwinst en efficiëntie oplevert, kunnen veel cursisten deze training declareren bij hun werkgever. En anders kan je deze kosten als studiekosten bij je belastingaangifte als aftrekpost aandragen.
Wil je een factuur ontvangen die rechtstreeks door je werkgever wordt betaald, stuur ons dan een e-mail op info@mailboxmaster.nl met in het onderwerp: online training op factuur. Dan regelen we gewoon vooraf een factuur voor je.

 

100% blij garantie

De afgelopen jaren hebben we heel veel blije gezichten in trainingen gezien van alle cursisten die een hoop hebben geleerd over het slim managen van hun mailbox. We weten zeker dat als je de tips en technieken uit deze training toepast, ook jij slimmer kan werken met je mailbox. Dus we durven met liefde te beloven dat als je niks leert of nuttig vindt binnen 14 dagen na aankoop, je je geld terug krijgt.

Ontvang nu direct de mailbox training!