Training Je Outlook mailbox de Baas | Level 1

8 oktober 2024 van 9.00 tot 16.00 uur 

Direct aanmelden
Outlook training door Vivianne Kroone | Mailbox Master

Controleer jij je mailbox of controleert je mailbox jou?

Stroomt je mailbox over? Zie jij dat getalletje achter je Inbox steeds verder oplopen? Heb je aan het begin van de dag wel een plan, maar zorgt die stroom van nieuwe e-mail er steeds weer voor dat je aan het eind van de dag niets van jouw lijstje kunt afstrepen?

De mailbox brengt nogal wat uitdagingen met zich  mee. Het is voor veel mensen een echte productiviteitskiller, want e-mail kost veel tijd. Ga maar eens na voor jezelf; hoeveel tijd werk jij gemiddeld per dag vanuit je mailbox? Veel mensen zijn minimaal 2 tot 3 uur per dag kwijt aan e-mails behandelen en zoeken in de mailbox, én misschien zit je wel de hele dag vanuit je mailbox te werken. Dit gaat ten koste van de tijd die je ook had kunnen gebruiken om belangrijke zaken uit te werken en ander productief werk te doen. 

Daarnaast is de mailbox vaak één van de grootste afleiders die er voor zorgt dat je je werk niet gedaan krijgt. Dit terwijl het toch echt een stuk handiger kan (de meeste mensen hebben dit alleen nooit geleerd). Door slim met Outlook om te gaan bespaar je niet alleen veel tijd en frustratie, je kunt zelfs je mailbox als productiviteitstool gaan gebruiken.

Tijdens deze training leer hoe je van je Outlook mailbox een handige productiviteitstool maakt, waarmee je slim en snel je mails kunt verwerken. Zo heb je overzicht op je werkzaamheden, meer tijd over om te werken aan belangrijke zaken en kun je je hier beter op focussen.

Meld je aan


Anton 't Lam

Anton 't Lam

Gemeente Krimpenerwaard

Heb hier nog dagelijks profijt van!

De training is erg leuk, leerzaam én interactief. Ik ben meteen aan de slag gegaan en in een ochtendje van 4.500 mailtjes naar een (nog steeds) bijna lege Inbox gegaan! Eindelijk een training waar ik nog altijd dagelijks profijt van heb. Ik ben fan!

Direct aan de slag met jouw mailbox

Je kunt tijdens deze training meteen met je eigen mailbox aan de slag, zodat je de praktische tips en tools direct kunt toepassen. Gezamenlijk richten we je mailbox optimaal in in Outlook, zodat je exact weet wat jou te doen staat, waar jouw prioriteiten liggen en welke taken jouw aandacht en tijd nodig hebben. De basis voor goed mailbox management is dus al gelegd voor dat je weer terug komt op je werk. 


Programma

✅ Waarom mailboxen exploderen en wat jij en aan kan doen 
✅ Outlook mailbox beheren: de Tips en Trucs
✅ Archief indeling en agendabeheer
✅ Slim e-mails verwerken met het OBO model 
✅ Moderne Timemanagement-technieken
✅ Overzicht op taken en deadlines


Vivianne KrooneOver de trainer

Vivianne Kroone staat bekend als de meest praktische hulp op het gebied van mailboxen en het slim organiseren van je werk met tools als Outlook, OneNote en Teams. Vivianne werkte zelf bijna 10 jaar als persoonlijke assistent toen ze besefte dat ze 50% van de tijd collega’s aan het trainen was in hoe zij overzicht konden behouden op hun werk, to do’s en belangrijke informatie. Daarom doet ze dit nu fulltime van uit haar eigen bedrijf Mailbox Master. Haar klanten zijn onder anderen het WNF, de Belastingdienst, diverse gemeentes en ministeries en BDO Accountancy.

Tijdens deze eendaagse training leer je via een serie praktische handvaten en oefeningen van je Outlook mailbox een handige productiviteitstool te maken waardoor je slim en snel je mail kunt verwerken. Zo heb je overzicht op je werkzaamheden, meer rust en tijd om te werken aan je belangrijke werk en kun je je hier beter op focussen.


Resultaat:

✅ Je Outlook mailbox is helemaal schoon, opgeruimd en ingericht naar eigen inzicht
✅ Je kent 3 speciale tools die helpen om controle te houden, zelfs als het druk is
✅ Je mailbox is zo ingedeeld dat je alles super makkelijk kan vinden
✅ Je hebt overzicht op taken en deadlines
✅ Je hebt meer tijd over voor belangrijk en wel productief werk
✅ Je weet hoe je jouw werkdag handig plant en indeelt
✅ Je weet hoe je Outlook zo inzet, dat het jou dagelijks in je werk ondersteunt
✅ Je bent productiever in jouw dagelijkse (werk)leven


Na Level 1 is het mogelijk om minimaal 2 maanden later ook de Verdiepingstraining Level 2 te volgen.


Outlook toolbox na de training

Training ‘Je Outlook mailbox de Baas | Level 1’

Tijdens deze eendaagse training leer je via een serie praktische handvaten en oefeningen van je Outlook mailbox een handige productiviteitstool te maken waardoor je slim en snel je mail kunt verwerken. Zo heb je overzicht op je werkzaamheden, meer rust en tijd om te werken aan je belangrijke werk en kun je je hier beter op focussen.


Ook mee doen met deze training?
Wanneer: 8 oktober 2024 van 9.00 tot 16.00 uur
Waar: Omgeving Rotterdam

Ticket: €485,- (excl. 21% BTW, inclusief lunch en arrangement)


Bonus: Inclusief 1 uur online Q&A sessie ± 3 weken na de training. 

Regel jij deze training voor jezelf? Topper! Omdat deze training je veel tijdwinst en efficiëntie oplevert, kan je deze training mogelijk declareren bij je werkgever. Na aanmelding ontvang je een factuur. Give it a try als je wil, mogelijk lukt het bij jou ook.

Wil je je aanmelden en je werkgever direct laten betalen? Dan kunnen wij een factuur op de bedrijfsnaam voor je regelen. Stuur ons een e-mail met jouw aanmelding voor de training, het factuuradres met eventueel de nodige referentienummers of kostenplaats op info@mailboxmaster.nl. Dan reserveren we jouw plek en regelen we dat er de factuur rechtstreeks naar je werkgever gaat. 👍

Wat anderen vinden

Super workshop, elke dag als ik m'n mail weer opstart, krijg ik meer rust dan voorheen. Ik heb alles veel beter onder controle & kan daardoor veel meer rust vinden.
Marjanne Hamstra - Flexim
Vivianne heeft een hele enthousiaste en interessante workshop gegeven met handige tips voor een opgeruimde e-mail inbox.
Suzanne vd Toren - Erasmus MC
Ik ben nu al zo erg geholpen met al je tips! Heb nu ook echt inzicht in mijn werk. Dankjewel! En ik vond het niet alleen heel leerzaam, ik vond het ook een leuke dag! 
Ineke Dingemans

Versie

Deze training gaat uit van het Microsoft Outlook programma op Windows.
Welke versie je exacte daarvan gebruikt, 2010, 2013, 2016, 2019 of Office 365, maakt verder niet uit.
Gebruik je alleen de webmail versie van Outlook of Outlook op Apple en wil je wel deze training volgen?
Neem dan contact met ons op via info@mailboxmaster.nl

Ook mee doen met deze training?

Wanneer: 8 oktober 2024 van 9.00 tot 16.00 uur
Waar: Omgeving Rotterdam
Ticket: €485,-