Help! Hoe overleef ik mijn mailbox? 

Ontdek in deze sessie de belangrijkste do's & don'ts van efficiënt e-mailbeheer

Controleer jij je mailbox of controleert je mailbox jou? 

De hoeveelheid e-mails die je dagelijks ontvangt, is er de afgelopen jaren niet minder op geworden. Soms lijkt e-mail zoveel tijd in beslag te nemen, dat je je bijna 'mailer' van beroep voelt. De meeste mensenwerken al gauw minimaal 2 tot 4 uur per dag vanuit hun mailbox, of zelfs meer. E-mail is misschien een belangrijk communicatiemiddel, maar je hebt natuurlijk nog meer te doen dan alleen e-mails behandelen.

Daarnaast is de mailbox vaak één van de grootste afleiders die er voor zorgt dat je je werk niet gedaan krijgt. Terwijl dit niet zo hoeft te zijn. Als je weet welke valkuilen er zijn en leert je hoe je je mailbox slim beheert, dan kost e-mail je veel minder tijd en heb jij meer ruimte en focus voor ander belangrijk werk, zoals je projecten, taken en deadlines. In dit webinar leer jij de belangrijkste valkuilen kennen en hoe jij deze vanaf nu kunt voorkomen. 


Wat ga je leren tijden deze sessie?

  • De nummer één fout die iedereen maakt in het slim omgaan met je mailbox
  • Hoe je die eindeloze stroom aan e-mails makkelijker weg werkt, zodat je van je mailachterstand afkomt
  • Welke onhandige e-mailgewoontes ervoor zorgen dat je steeds weer je to do lijst niet af krijgt
  • Hoe je vanaf nu voorkomt dat e-mail je zoveel tijd kost 
  • Hoe je weer controle krijgt over je mailbox
  • Hoe je met één super simpele regel minimaal 2 keer sneller je mail verwerkt 
  • Hoe je overzicht krijgt op al je to do's uit je mailbox, zodat je weet wat je wat prioriteit heeft


Met je mailbox onder controle kom je weer toe aan je belangrijke werk en kan je hier beter op focussen. En 's avonds kun je na een geslaagde werkdag met een gerust hart op de bank zitten, omdat je weet dat je er niets meer open staat in je mailbox waar je eigenlijk nog iets mee had moeten doen vandaag. Je kunt gewoon je werk even loslaten, lekker relaxen en genieten van je vrije avond.   

Vivianne Kroone 

Over Vivianne

Vivianne Kroone staat bekend als de meest praktische hulp op het gebied van mailboxen in Nederland. Ze werkte zelf bijna 10 jaar als persoonlijke assistent toen ze besefte dat ze 50% van de tijd collega’s aan het trainen was in hoe ze hun mailbox beter konden gebruiken. Daarom doet ze dit nu fulltime vanuit haar eigen bedrijf. Haar klanten zijn onder anderen het WNF, de Belastingdienst, BDO, Centric en verschillende gemeentes. 

Wil je er ook bij zijn? ➡