Vacature: YouTube Video Editor

Vind je video's bewerken leuk en zoek je een bijbaan voor 4 á 12 uur per week?
Dan is deze functie perfect voor jou.


Heb jij de ambitie om een topper

te worden in het editen van video's?

Voor ons snelgroeiende YouTube kanaal zijn we opzoek naar iemand die als bijbaan de video’s wil bewerken. Je krijgt de ruwe beelden opgestuurd en kan ze meestal thuis verwerken tot onze YouTube video’s of online video trainingen. Hoewel het over het algemeen om eenvoudig edit werk gaat is enige ervaring met video software wel fijn (bijvoorbeeld Adobe Premiere Pro, Camtasia of iMovie). Verdere taken zijn het uploaden van de video’s op YouTube, af en toe helpen tijdens draaidagen en mee op klantbezoek om sfeervideo’s te maken van onze trainingen.Vivianne Kroone van Mailbox Master

Over Mailbox Master

Vivianne Kroone heeft Mailbox Master opgericht om het Nederlandse bedrijfsleven te helpen hun email, productiviteit en werktijd handiger te organiseren. In de afgelopen jaren is hier steeds meer interesse voor ontstaan en is haar klantenbestand uitgebreid met een aantal van de grotere multinationals en Gemeentes van Nederland. Mailbox Master bestaat momenteel hoofdzakelijk uit Vivianne, haar partner Ferdy en een select groepje freelancers die vanuit huis werken.

We zijn een kleine organisatie met een sterke, positieve en ondernemende mindset.

Jij bent

Enthousiast over film en videobewerking. Misschien studeer je zelfs wel videografie of mediavormgeving.
✅ Je houdt je aan afspraken en kunt goed zelfstandig werken.

✅ Je kunt snel werken, maar let ook goed op details.

✅  Je hebt ambities om in de toekomst meer te doen met film en ziet dit als een mooie kans om ervaring op te doen terwijl je wat bijverdient.
✅ Je woont in de omgeving van Rotterdam of vindt het geen probleem om naar Rotterdam te komen voor je werk.

Wij bieden

⭐ Een mooi salaris voor je leeftijd.
⭐ Veel vrijheid en flexibiliteit om je werk zelf te plannen.
⭐ Kans om ervaring op te doen met videobewerking.
⭐ Mogelijkheid om thuis te werken.


Lijkt je dit leuk?

Solliciteer dan direct door je CV en enthousiaste motivatiebrief te mailen naar: info@mailboxmaster.nl met in het onderwerp: Vacature YouTube Video Editor. Als je nog verdere vragen hebt, dan kan je natuurlijk ook even mailen. Zien wij een match, dan plannen we een call. 

(Deze vacature is momenteel vervult. Je kunt je sollicitatie alsnog toesturen, wij houden je in gedachten voor de toekomst.)