Vacature: Management assistent

 🕑 24 uur per week

Als Management Assistent zorg je voor een goede ondersteuning van Vivianne Kroone en de processen binnen Mailbox Master. Je houdt orde in de klantaanvragen, agendabeheer en overige secretariële taken.


Ben jij een held in organiseren, plannen 

en het onderhouden van klantcontact? 

Als Management Assistent zorg je voor een goede ondersteuning van Vivianne Kroone en de processen binnen Mailbox Master. Je houdt orde in de klantaanvragen, agendabeheer en overige secretariële taken.

Je gaat geregeld mee op klantbezoek om ook op locatie tijdens trainingen praktische ondersteuning te verzorgen. Je onderhoudt het contact met onze klanten en plant afspraken en trainingen met hen in. Je werkt nauw samen met Vivianne, omdat jouw functie voor een groot deel bestaat uit haar werk uit handen nemen. Je krijgt hierbij veel vrijheid om proactief zelf keuzes te maken.

Mailbox Master is een kleine ondernemingsgerichte organisatie, waardoor je werk heel veelzijdig en flexibel is. Ons klantprofiel is heel breed van kleine organisaties tot een aantal van de grootste gemeentes en bedrijven van Nederland.


Vivianne Kroone van Mailbox Master

Over Mailbox Master

Vivianne Kroone heeft Mailbox Master opgericht om het Nederlandse bedrijfsleven te helpen hun email, productiviteit en werktijd handiger te organiseren. In de afgelopen jaren is hier steeds meer interesse voor ontstaan en is haar klantenbestand uitgebreid met een aantal van de grotere multinationals en Gemeentes van Nederland. Mailbox Master bestaat momenteel hoofdzakelijk uit Vivianne, haar partner Ferdy en een select groepje freelancers die vanuit huis werken.

We zijn een kleine organisatie met een sterke, positieve en ondernemende mindset.

Jij bent

✅ Een professionele alleskunner met een passie voor ontzorgen.
✅ Je hebt uitstekende communicatie vaardigheden en houdt van aanpakken.
✅ Je kunt je goed staande houden bij een grote variatie in taken. Je kan zelfstandig werken en durft eigen keuzes te maken.
✅ Het lukt je goed om bij het verwerken van e-mails en klantcontact. onderscheid te maken tussen urgente vragen, verkoopkansen en triviale zaken.
✅ Je biedt aanvullende hulp aan waar gewenst.
✅ Je vindt thuiswerken geen probleem en haalt plezier en trots uit je werk goed doen.

Wij bieden

⭐ Een prima marktconform salaris (op basis van 24 uur p/w).

⭐ Een leuke veelzijdige baan die niet snel saai wordt.

⭐ Mogelijkheid om thuis te werken.

⭐ Door flexibele werktijden bepaal je zelf je balans tussen werk en privé.

⭐  Inspirerende en uitdagende projecten en klanten.

Lijkt je dit leuk?

Solliciteer dan direct door je CV en enthousiaste motivatiebrief te mailen naar: info@mailboxmaster.nl met in het onderwerp: Management assistent. Als je nog verdere vragen hebt, dan kan je natuurlijk ook even mailen. Zien wij een match, dan plannen we een call.