Training OneNote | Notities eenvoudig organiseren

Nooit meer een notitie kwijt, nu meteen bij de hand

Direct aanmelden
OneNote training

Ben jij ook wel eens een aantekening kwijt?

Zat dat niet ergens in mijn mail? Waar is de agenda voor de vergadering gebleven? Ik had hierover toch ergens iets opgeschreven… maar waar ook alweer?

De gemiddelde kenniswerker is volgens recent onderzoek van Microsoft maar liefst 240 uur per jaar kwijt aan informatie opzoeken. Dit is al snel 4,5 uur per week (vakanties niet meegeteld)! 

Iedere dag werk je met aantekeningen en notities. Dit kan variëren van een snelle notitie als iets je te binnen schiet of uitgebreide notulen, bespreekpunten, voorbereiding van je overleg of belangrijke informatie uit een e-mail. Waar bewaar jij deze nu? Voor veel mensen is het lastig het overzicht te bewaren wanneer je via e-mail, tijdens een vergaderingen en via je telefoon steeds nieuwe input krijgt.

Je wil het natuurlijk weer kunnen gebruiken op het juiste moment. Maar het ordenen en terugzoeken van al deze informatie op je computer, in e-mails aan jezelf of in allerlei losse Word-documenten kan al snel veel tijd en moeite kosten en daardoor frustratie opleveren.

Ja, ik ga aan de slag met OneNote


Vivianne Kroone

Trainer

OneNote is één van mijn favoriete tools

Voorheen had ik verschillende notitieboeken voor verschillende onderwerpen, allerlei notities in losse Word-documenten, belangrijke mailtjes in allerlei mapjes gestopt. En als ik dan iets zocht, wist ik regelmatig niet meer waar het stond. Nu zit al mijn belangrijke informatie en notities in OneNote en heb ik alles in een handomdraai gevonden. Daarom staat OneNote in de top 3 van mijn favoriete tools, super handig! 

OneNote is het ultieme notitiesysteem om je aantekeningen en stukken met maximaal gemak en efficiëntie overzichtelijk te hebben. 

Het grote voordeel van OneNote op de juiste manier gebruiken, is dat het super makkelijk is. Je hoeft nooit meer verstrooid te zoeken naar een notitie en je hebt al je stukken direct bij de hand. Je bespaart veel tijd en hebt alles gemakkelijk onder controle, en dat geeft rust.

Tijdens deze masterclass neemt Vivianne mee door de handigste functies van OneNote en hoe jij deze kan inzetten om jouw dagelijkse werk slimmer te doen en te organiseren. Je leert o.a.:

✅ In 5 stappen OneNote verkennen
✅ Belangrijke basisinstellingen voor goed overzicht
✅ EHBN (Eerste Hulp bij Notities)
✅ Super snel slim zoeken
✅ Structuur aanbrengen in OneNote met het VVV-systeem
✅ De combinatie met Outlook en MS Teams
✅ Oeps… de meest gemaakte foutjes en hoe je ze voorkomt


Vivianne KrooneOver de trainer

Vivianne Kroone staat bekend als de meest praktische hulp op het gebied van het slim organiseren van je werk met tools als Outlook, OneNote en Teams. Vivianne werkte zelf bijna 10 jaar als persoonlijke assistent toen ze besefte dat ze 50% van de tijd collega’s aan het trainen was in hoe zij overzicht konden behouden op hun werk, to do’s en belangrijke informatie. Daarom doet ze dit nu fulltime van uit haar eigen bedrijf. Haar klanten zijn onder anderen het WNF, de Belastingdienst en BDO Accountancy. Ze werkt ook al ruime tijd samen met de Gemeente Rotterdam en kan goed inspelen op de gebruikte systemen en interne organisatiecultuur.
Als je al vaker training van Vivianne hebt gedaan, dan weet je dat haar aanpak zeer praktisch is. In plaats van complexe mappenstructuren krijg je eenvoudige handvatten om jouw OneNote systeem direct in te richten naar eigen wens en smaak. Je krijgt een variëteit aan handige tips en technieken waarmee je ontdekt wat het beste werkt bij jouw persoonlijk werkstijl.

Deze masterclass duurt 2 uur en is op jouw eigen tempo te bekijken op een online leerplatform: je logt in en krijgt direct de masterclass te zien. Je kunt als je wil direct aan de slag en hebt totaal 3maanden toegang en de mogelijkheid om naar eigen wens extra oefeningen te doen. In de masterclass beantwoordt Vivianne tijdens de Q&A ook de meest gestelde vragen van eerdere deelnemers. 

Omdat je tijdens de training direct met je eigen OneNote werkt, heb je na de training meteen resultaat. Je leert Vivianne's VVV-systeem waarmee je gemakkelijk je notities op de juiste plaats bewaart en ze altijd, op al je devices, makkelijk kan vinden. Oftewel minder stress, meer overzicht en rust.


Training OneNote | Eenvoudig organiseren

Nooit meer tijd verspillen aan het terugzoeken van je notities!  Na deze masterclass zal je gemakkelijk je notities op de juiste plaats bewaren en kan ze altijd, op al je devices, makkelijk terugvinden. Oftewel minder stress, meer overzicht en rust.

Klaar om je notities te organiseren? 
Leuk dat je meedoet! Na je aanmelding,  kun je meteen beginnen en krijg je toegang tot het platform met de masterclass.

Ticket: €99,- (excl. 21% BTW) 

OneNote training

S.J. Bouwmans

Ik heb alles nu snel bij de hand

Ik ben geen tijd meer kwijt aan zoeken, ik heb alles nu gewoon snel bij de hand als ik een notitie, vergaderstuk, gespreksverslag of een werkinstructie zoek. En ik heb eindelijk een goede plek voor de voorbereiding van mijn overleggen. Fijn!

Direct aan de slag met jouw OneNote

Je kunt tijdens deze training meteen met je eigen OneNote aan de slag, zodat je de praktische tips en tools direct kunt toepassen.
Je krijgt tips & tricks voor jouw specifieke situatie en stelt jouw OneNote in voor optimaal gebruik.


Resultaat:

✅ OneNote is nu helemaal helder voor je, je kan aan de slag
✅ Je weet hoe je notities makkelijk kan maken en opslaan
✅ Al jouw notities heb je binnen 2 klikken teruggevonden, geen verloren tijd meer aan zoeken
✅ Je hebt meer rust omdat je weet waar al je notities, stukken en belangrijke e-mails en informatie zijn
✅ Je weet hoe je jouw OneNote efficiënt kunt inrichten en gebruiken
✅ Je kent een scala aan slimme tools binnen OneNote, waarmee jij slimmer kunt werken
✅ Je bespaart tijd, je hebt meer rust en overzicht, je productiviteit verhoogt en je hebt alles beter op orde

Ook mee doen met deze masterclass?

Leuk dat je meedoet! Zodra je een kaartje koopt, krijg je toegang tot het platform met de masterclass. Je hebt totaal 3maanden toegang en je kan als je wil meteen beginnen.

Tarief: €99,- (excl. 21% BTW)