arrow_drop_up arrow_drop_down

Grip op je mailbox

Live Online Masterclass

12 mei van 9.00 - 12.00 uur

AanmeldenHeb jij grip op je mailbox of heeft je mailbox grip op jou?

Stroomt jouw mailbox over? Zie je dat getalletje achter je Inbox steeds verder oplopen? Heb je aan het begin van de dag wel een plan, maar zorgt die stroom van nieuwe e-mails er steeds weer voor dat je aan het eind van de dag niets van je lijstje kunt afstrepen? 


De mailbox is voor veel mensen een echte productiviteitskiller, want e-mail kost veel tijd. Ga maar eens na voor jezelf; hoeveel tijd werk jij gemiddeld per dag  vanuit je mailbox? Veel mensen zijn minimaal 2 tot 3 uur per dag kwijt aan e-mails behandelen en zoeken in de mailbox, én misschien zit je wel de hele dag vanuit je mailbox te werken. Dat is ook niet zo gek, e-mail is tenslotte één van de meest gebruikte communicatiemiddelen op kantoor. Daarnaast komt veel van je werk waarschijnlijk binnen via de e-mail. Toch gaat de tijd die je aan e-mails besteed regelmatig ten koste van de tijd die je had willen gebruiken voor ander belangrijk of wel productief werk. 


Daarnaast is de mailbox vaak één van de grootste afleiders die nogal eens een hoop stress veroorzaakt. Dit terwijl het toch echt een stuk handiger kan. De meeste mensen hebben dit alleen nooit echt geleerd.


Door slim met je mailbox om te gaan bespaar je niet alleen veel tijd en frustratie, je kunt zelfs je mailbox als productiviteitstool gaan gebruiken. Zo kan je slim en snel je mail verwerken, heb je meer tijd over om te werken aan belangrijke zaken en kun je je hier beter op focussen. Je loopt niet meer achter de feiten aan, want je hebt overzicht op al je werk en weet precies waar je prioriteiten liggen. En 's avonds na een lange werkdag kan jij met een gerust hart op de bank zitten, omdat je weet dat je er niets meer open staat in je mailbox wat je eigenlijk nog had moeten doen vandaag. Je kunt gewoon je werk even loslaten en lekker genieten van je avond.


In deze masterclass krijg jij weer grip op je mailbox! 

Wat ga je leren tijdens deze masterclass?

  • Waarom mailboxen exploderen en wat jij kunt doen 
  • Slim mailbox management: de beste tips & tricks
  • Archiefmappen indeling en agendabeheer
  • Slim e-mails verwerken met het OBO model
  • 3 tools voor orde in de choas, zelfs al het druk is
  • Overzicht houden op taken, deadlines en prioriteiten
  • Sneltoetsen en handige tips (die bijna niemand weet)
  • De beste dagindeling tussen e-mail en ander werk 
Een ab-so-lu-te aanrader voor mensen die dagelijks met veel mail geconfronteerd worden (werk/privé) en een manier zoeken om agenda, to do lijstjes, reminders en mailarchieven in één klap efficiënter aan te pakken: +1 voor tijdwinst.
Lucienne Peters
Hiermee gaat mijn mailbox en dus mijn werkdagen er een stuk efficiënter en opgeruimder uitzien. Tijdwinst, structuur en overzicht wat ik direct vandaag al heb kunnen implementeren. Veel positieve invloed in niet afgeleid zijn. Super effectief!
Lambortine Borgers

Vivianne is een ontzettend enthousiaste trainer. Met haar tips leer je functies van je mailbox die je niet eerder wist en die je werkdag een stuk efficiënter maken! Waar mijn mailbox voorheen vooral een last was, kan ik nu tot een nuttige tool maken.  

Kim Annink

Praktisch en vol praktijkervaring

Vivianne Kroone staat bekend als de meest praktische hulp op het gebied van mailboxen in Nederland. Vivianne werkte zelf bijna 10 jaar als persoonlijke assistent toen ze besefte dat ze 50% van de tijd collega’s aan het trainen was in hoe ze hun mailbox beter konden gebruiken. Daarom doet ze dit nu fulltime vanuit haar eigen bedrijf.

Live Online Masterclass

Woensdag 12 mei
9.00-12.00

Waarom doen we deze online masterclass LIVE?

Misschien herken je het wel, en heb je dit misschien stiekem zelf ook wel eens gedaan, dat je een online training of een boek hebt gekocht en daar vervolgens maar een klein beetje of misschien wel helemaal niets meer mee hebt gedaan. En laten even heel eerlijk zijn; je mailbox onder controle krijgen lijkt je misschien wel een hele klus! 


Toch is het eigenlijk heel simpel, je moet alleen even weten hoe je het handig aanpakt. Dus om te voorkomen dat je het nog langer uitstelt om je mailbox onder controle te krijgen, gaan we samen aan de slag.  Je krijgt van mij tijdens de masterclass niet alleen super handige tips, tricks en tools maar ook de tijd om direct de dingen je die leert te implementeren in jouw eigen mailbox. Zo heb je aan het eind van de training je mailbox goed ingericht en kun je met je nieuwe skills vliegensvlug je e-mails wegwerken. Omdat het live is kun je ook meteen al je vragen stellen. En ik zal je nog een geheimpje verklappen; je e-mails wegwerken is leuker dan je denkt! 😉

Hands-on

De beste manier van leren is implementeren. Daarom ga je tijdens de training meteen aan de slag met je eigen mailbox. 

Interactief

Stel vragen over jouw persoonlijke uitdagingen om deze ter plekke op te lossen. Het is live, dus je hebt gelijk antwoord.

Zichtbaar resultaat

Na deze masterclass heb je met jouw nieuwe skills in no-time een opgeruimde mailbox die je makkelijk onder controle houdt. 

€ 175

Grip op je Mailbox
Live Online Masterclass

Wanneer: woensdag 12 mei van 9.00 - 12.00 uur 

Waar: online, dus gewoon aan je eetkamertafel, bureau, bank of op een andere plek van jouw voorkeur
Prijs: € 175 incl. BTW
  

  • Inclusief bonus materiaal, zodat je als je wil na de masterclass ook gewoon nog verder kunt leren.
  • Bonus: toegang tot de Mailbox Master Community. Na de training krijg je nog 3 maanden extra toegang tot de speciale ledenomgeving van Mailbox Master waarin je ook nog een aantal leuke extra's vindt, zoals een sneltoetsengids, instructies en handige checklists.