Mailbox Master Training

De incompany training waarin je direct je mailbox opruimt, organiseert en een methode om het zo te houden leert. 

Hands-on

De beste manier van leren is implementeren. Daarom ga je direct met je eigen mailbox bezig.

Interactief

Stel vragen over jouw persoonlijke uitdagingen om deze ter plekke op te lossen.

Zichtbaar resultaat

Een opgeruimde mailbox die je met jouw nieuwe skills makkelijk onder controle hebt en houdt.

Controleer jij je e-mail of controleert je e-mail jou?

De mailbox, het is voor velen een productiviteitskiller van jewelste. De meeste mensen zijn gemiddeld 3 tot 4 uur per dag kwijt aan e-mails behandelen en zoeken in hun mailbox. Dit gaat ten koste van de tijd die je ook had kunnen gebruiken voor belangrijk en wel productief werk. Daarnaast is de mailbox vaak één van de grootste afleiders die er voor zorgt dat je je werk niet gedaan krijgt. Allemaal omdat je vaak niet hebt geleerd hoe je je e-mails slim en snel kunt verwerken en hoe je je mailbox als productiviteitstool kunt inzetten.

Tijdens de Mailbox Training leer je hoe je iedere dag binnen één uur helemaal klaar bent met je mailbox. Zo heb je meer tijd over om andere dingen te doen, zoals wel productief werk en kun je je hier volledig op focussen. Ook kom je tot nieuwe inzichten en oplossingen voor de uitdagingen waar jij met je mailbox tegen aan loopt. 

Een ab-so-lu-te aanrader voor mensen die dagelijks met veel mail geconfronteerd worden (werk/privé) en een manier zoeken om agenda, to do lijstjes, reminders en mailarchieven in één klap efficiënter aan te pakken: +1 voor tijdwinst.

Lucienne

Laat e-mail niet langer jouw dag controleren

Deal met je mailbox in één uur per dag

Tijd: Eendaagse Mailbox Training

Tarief: € 3.250 excl. BTW)

Inclusief: voorbereiding, telefonisch vooroverleg en deelnemersmateriaal

Groep: 4 tot 15 personen, meer personen in overleg

Locatie: vrije keuze

Aanvullende opties: 

  • • Een online Q&A sessie van 1 uur: € 550,- 
  • • Een dagdeel verdiepingssessie: € 1615,- [alleen bij combinatiepakket 1,5 dag training] 


Alle trainingen zijn op maat. Wil je een kortere of uitgebreidere training met bijv. Microsoft Teams en OneNote erbij? Of wil je met meerdere teams training doen, neem dan contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@mailboxmaster.nl

Wat kun je verwachten van de Mailbox Master training?

Je mailbox onder controle

Tijdens deze training maak je kennis met het OBO model die je in staat stelt om slim en snel je e-mails te behandelen waardoor je gemakkelijk je mailbox onder controle krijgt en houdt.

Hands-on oefenen met je eigen mailbox

Je gaat tijdens deze training direct met je eigen mailbox aan de slag, zodat je de waardevolle praktische tips en tools direct kunt toepassen. Je skills oefenen is de meest cruciale stap, want resultaat behaal je alleen door wat je leert te implementeren. De basis staat en de verandering is al ingezet voordat je terug komt op je werkplek.

Van afleider tot slimme productiviteitstool

60% van de kantoorwerkers wordt tijdens focus-werktaken constant afgeleid door hun mailbox. Dit komt de kwaliteit van het werk niet ten goede. Tijdens de training maak je van je mailprogramma een slimme productiviteitstool waardoor je je beter kunt focussen op je werk.

Drie vliegen in één klap

De basis van het goed organiseren van je werk ligt niet alleen in het beheren van je mailbox, maar ook in je agenda en je to-do lijst goed gebruiken. Gezamenlijk richten we deze optimaal in, zodat je exact weet wat jou te doen staat, waar jouw prioriteiten liggen en welke taken jouw aandacht en tijd nodig hebben.

Team training en individueel ontwikkelen

Of je dit event doet met je team of met een groep van collega's, je gaat gezamenlijk en individueel aan de slag met specifieke situaties die jij kiest om beter in te worden.

Begeleiding ook na de training

De meeste vragen kom je vaak pas tegen als je weer aan het werk bent na de training. Daarom staan wij ook na de training voor je klaar om je vragen te beantwoorden. In onze Mailbox Master Community kun je je vragen stellen, sparren over jouw werkwijze en jouw productiviteitsskills blijven verbeteren. Zo kun je ook na de training stappen blijven zetten.

Kortom: met je mailbox onder controle, kom je toe aan

jouw werk dat écht belangrijk is!

Vivianne Kroone

Vivianne Kroone staat bekend als de meest praktische hulp op het gebied van mailboxen in Nederland. Vivianne werkte zelf bijna 10 jaar als persoonlijke assistent toen ze besefte dat ze 50% van de tijd collega’s aan het trainen was in hoe ze hun mailbox beter konden gebruiken. Daarom doet ze dit nu fulltime van uit haar eigen bedrijf. Haar klanten zijn onder anderen het WNF, de gemeente Rotterdam, Centric en Sodexo Services Nederland.

Ingehuurd door onder andere

Reacties

"Hiermee gaat mijn mailbox en dus mijn werkdagen er een stuk efficiënter en opgeruimder uitzien. Tijdwinst, structuur en overzicht wat ik direct vandaag al heb kunnen implementeren."


Lambertine - Mecklenfield Tuinen

"Mag ik even zeggen dat het een verademing is! Werk natuurlijk nog maar een paar dagen op deze manier en moet in de gaten houden dat ik mijn taken ook uitvoer, maar hallo, wat een efficiënte manier van werken. Ben erg enthousiast, dit gaat mij echt helpen!"

Rikkert - Wereld Natuur Fonds

"Ik zeg doen! Ik heb nu al een half jaar met maximaal 10 mailtjes in mijn inbox en ben maximaal 10 minuten per dag bezig met ontvangen mail. :)"Noor - N°View

In een relaxte en ontspannen setting neemt Vivianne je mee in de wereld van Mail en Outlook middels haar Mailbox training. Doeltreffend, pakkend, slim, interessant en vernieuwend; zo kun je training als best in steekwoorden omschrijven.

Wij als team hebben het als een zeer productieve dag ervaren en de mindset op- en over gepakt. De verandering en efficiency die het teweegbrengt is zeker de tijdsinvestering waard!


Guido van der Krabben - Hutten

Vivianne is een zeer bevlogen persoon is, ze weet je op een enthousiaste en duidelijke manier zaken bij te brengen. Het voelt totaal niet alsof je in een training zit. Zeker omdat je tijdens de training aan het werk gaat (met je mailbox). De theorie en praktijk worden direct samengebracht. Mij heeft het heel erg geholpen; ik ben veel minder tijd kwijt aan het bijwerken van mijn mail en kan beter met de functionaliteiten die Outlook biedt omgaan. Ik werk nu heel gestructureerd. Ik ben erg blij dat ik de trainingen (basis en verdiepingsslag) gevolgd heb en raad het zeker iedereen die veel met mail werkt aan!

Leonie van Berkel - Rijksoverheid

Wil jij met jouw collega's deze training doen?

Klik hieronder op contact en vul het formulier in. 
Dan neem ik contact met je op.