Ben jij altijd druk druk druk voordat je op vakantie gaat?

Met deze checklist rond dit keer zonder stress je werk af!

Dowload checklist


Bijna vakantie, wat een heerlijk vooruitzicht! Maar voor die tijd heb je nog een hoop werk af te ronden. Je hebt nog een paar afspraken waar je bij moet zijn en je mailbox zit ook nog helemaal vol. De laatste week voordat de vakantie begint is één van de meest gestreste momenten in het jaar. Er is nog zoveel te doen! Heb jij altijd tijd te kort om alles nog te regelen voor je op vakantie gaat?


Met de 10 stappen op deze checklist weet jij zeker dat je al je werk hebt afgerond en niets vergeet. Geen gestress in de laatste dagen voordat op je vakantie gaat, maar gewoon stap voor stap alles afwerken. Zo ben je dit keer eens niet helemaal gesloopt op je eerste vakantiedag en kun je met een gerust hart en een goed gevoel je werk even helemaal loslaten. Niets is fijner dan dat jij weet dat je alles hebt gedaan wat er voor nodig is om er lekker van je vakantie te gaan genieten.

Klaar om je werk slim af te ronden? 

Klaar voor om zonder stress je vakantie voor te bereiden? Download dan nu de gratis checklist, ontvang een stappenplan voor het afronden van je werk en ontdek de geheimen die je helpen je werk in je vakantie helemaal los te laten. 
50%
Je bent er bijna...
Waar mag ik hem naar toe sturen?
Gratis download

Ik ben super fan van checklists, want ze maken je leven een stuk makkelijker en handiger!

Vivianne Kroone