Ben jij klaar met die ongeorganiseerde puinhoop
van ongelezen e-mails, vlaggetjes en to do's in je mailbox?

Doe mee met de Challenge 'Je mailbox opgeruimd in 5 simpele stappen'

50%
Yes, ik doe mee!
Your information is safe with us

5 dagen, ieder dag 1 simpele stap

Tijdens deze 5-daagse challenge krijg je ieder dag om 10.00 uur een video met één simpele stap om je mailbox op te ruimen. Ik neem je stap-voor-stap mee in: 

  • het opzetten van een goed ingerichte mailbox
  • het opruimen van alle oude e-mails waar je toch nooit meer naar kijkt
  • overzicht creëren op alle to do's uit openstaande e-mails, mails met vlaggetjes of die je steeds weer op ongelezen zet, waarvan je de helft inmiddels stiekem allang vergeten was #niethandig 🤔
  • handige tips, tricks voor de valkuilen waardoor je mailbox steeds weer een puinhoop werd
  • het OBO model waarmee jij je super snel je belangrijkste e-mails verwerkt.

Over 5 dagen heb jij een opgeruimde en lege Inbox, misschien wel voor het eerst in je leven! 💪 Zo kun je Inbox eindelijk gaan gebruiken waarvoor hij bedoeld is, namelijk voor nieuwe post.

Maar eigenlijk gaat het helemaal niet om het hebben van een lege Inbox. Nee echt niet! Het is natuurlijk super fijn, maar veel belangrijker is; je hebt weer overzicht op alle belangrijke to do's, je weet precies wat nu prioriteit heeft en welke dingen je vandaag van je lijstje af moet strepen. En 's avonds kun je na een lange werkdag met een gerust hart op de bank zitten, omdat je weet dat je er niets meer open staat in je mailbox wat je eigenlijk nog had moeten doen vandaag.

Doe je mee? Klik hierboven op de oranje knop 'Yes ik doe mee!' Dan stuur ik je meteen de eerste video 👍

Vivianne Kroone | Bedenker van de challange 'je mailbox opgeruimd in 5 simpele stappen'
"Een geëxplodeerde mailbox is eigenlijk gewoon super onhandig! Het maakt je werk onoverzichtelijk, je verliest  veel tijd aan heen en weer klikken en zoeken tussen allerlei mailtjes en door al die nog openstaande mailtjes heb je het gevoel dat je achter de feiten aan loopt. Terwijl dat helemaal niet nodig is! Je mailbox opgeruimd krijgen is makkelijker én leuker dan je denkt 👍
Vivianne Kroone

Zo pakken we het aan:

Stappenplan mailbox opruimen

Stap voor stap

Zeker wanneer je mailbox super vol is, lijkt het misschien onbegonnen werk om hem opgeruimd te krijgen. Daarom doen we dit in 5 dagen, 1 simpele stap per dag. Ik neem je er stap voor stap doorheen.
Mailbox opschonen praktische tips

Lekker praktisch

Praktisch staat zo'n beetje op mijn voorhoofd geschreven. Het is als een bril waardoor ik het leven bekijk. De stappen zijn dus vooral praktisch, simpel uit te voeren en makkelijker dan je denkt. 

Mailbox inrichten

Goed gereedschap

"Goed gereedschap is het halve werk." Een goede inrichting van je mailbox is het belangrijkste gereedschap om hem helemaal op te ruimen. Heb je dit niet, dan word het vanzelf weer een puinhoop. Daar gaan we dus ook mee aan de slag! 

Mailbox een schone lei

Een schone lei

Als je mailbox al tijden een puinhoop is, heb je de frustratie die dit oplevert misschien allang geaccepteerd. Niet doen, is niet nodig! Een opgeruimde mailbox is als een schone lei. Weg frustratie, welkom rust!
Mailbox opruimen tips

Klaar voor een heerlijk opgeruimde mailbox?

Meld je dan nu gratis aan voor de Challange! 
50%
Gratis aanmelden