Waarom mailboxen exploderen en wat jij er aan kan doen
arrow_drop_up arrow_drop_down

Waarom mailboxen exploderen en wat jij er aan kan doen

Hoeveel ongelezen mails heb jij in je mailbox?

Kijk ook eens bij collega’s… de gemiddelde Nederlander heeft op werk 347 ongelezen e-mails. Het resultaat is niet alleen fouten en vergeten afspraken. Een geëxplodeerde mailbox is één van de grootste veroorzakers van stress op het werk. In dit boek leer hoe je controle op je mailbox krijgt, in 10 minuten.


Dit boekje krijg je gratis (tijdelijk).

50%
Bestel (fysiek) 📘

Een geëxplodeerde mailbox is naast een van de grootste stressfactoren op je werk ook nog eens een gigantische tijdrover. Ga maar eens opletten hoeveel tijd je iedere dag wel niet bezig bent met je e-mail. Ik heb een aantal van mijn meest praktische oplossingen uit mijn trainingen verzameld in dit boekje. In 10 minuten ben je klaar met lezen zodat je hier direct iets mee kan doen. Ik hoop dat dit boekje helpt! 

Vivianne Kroone

Het is eigenlijk vrij simpel...

Er is in de afgelopen 20 jaar sinds e-mail bestaat heel veel veranderd

De hoeveelheid e-mails is gigantisch toegenomen en het is voor de meeste mensen een centraal deel van hun werk geworden. Daarbij is de diversiteit van de e-mails die binnen komen (stromen) ook toegenomen. 


Wanneer je nu door je mailbox kijkt moet je constant filteren tussen onnodige CC’s, belangrijke e-mails, nieuwsbrieven, klantvragen, FYI’s, to do’s, notificaties en die ene e-mail van je baas. Ook hebben de meeste mensen hun mailprogramma non-stop aan staan, waardoor hun werk van soms tot heel vaak onderbroken wordt door inkomende e-mails die je dan vaak toch even bekijkt. Dit alles kost niet alleen veel tijd en werkt fouten in de hand, maar levert ook nog een boel frustratie op. 


Omdat dit zo een normaal probleem is, zou je verwachten dat je hier iets over leert tijdens je vakopleiding, maar dit is zelden het geval. Nu hebben de meeste mensen in ieder geval één keer geprobeerd om hun mailbox op orde te krijgen. 


Helaas vaak met weinig begeleiding waardoor je meestal eindigt met een te complexe archiefmappenstructuur waarin je je best doet om je e-mails te archiveren, vlaggetjes te geven en ook weer terug te vinden. Vaak werkt dit vervolgens toch niet helemaal zoals gewenst. Hierdoor vervallen de meeste mensen dan ook snel weer terug in hun oude patroon. Dit is hoe vaak de mailbox een geaccepteerde frustratie wordt. Toch is de stress die je ervaart als je je overvolle mailbox ziet niet nodig.


In dit boekje vindt je in 10 minuten de oplossing naar een opgeruimde en lege mailbox. 


Vraag dit boekje gratis aan 

Controleer jij je mailbox of controleert je mailbox jou? 

Dit is wat mensen zeggen

Een ab-so-lu-te aanrader voor mensen die dagelijks met veel mail geconfronteerd worden (werk/privé) en een manier zoeken om je mailbox efficiënter aan te pakken: +1 voor tijdwinst.

Lucienne - Gemeente Rotterdam

Mag ik even zeggen dat het een verademing is! Werk natuurlijk nog maar een paar dagen op deze manier en moet in de gaten houden dat ik mijn taken ook uitvoer, maar hallo, wat een efficiënte manier van werken. Ben erg enthousiast, dit gaat mij echt helpen!

Rikkert van Erp - Wereld Natuur Fonds

Wat kan Vivianne met veel passie over het onderwerp Mailbox vertellen, daar krijg je gewoon energie van!

Bram Meijer - Hutten

Word ook jouw Mailbox de Baas! 

Bestel dit boek gratis