Je Mailbox de Baas | Live online Masterclass door Vivianne Kroone
arrow_drop_up arrow_drop_down

Je Mailbox de Baas

Live Online Masterclass

22-01-2020
Start om 19:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wie is de baas, jij of je mailbox? 

Stroomt je mailbox over? Zie jij door je e-mails je mailbox niet meer? Ben je hierdoor e-mails soms kwijt of vergeet je soms te reageren?


De mailbox is voor veel mensen een echte productiviteitskiller, want e-mail kost veel tijd. Ga maar eens na voor jezelf; hoeveel tijd werk jij gemiddeld per dag vanuit je mailbox? Veel mensen zijn minimaal 2 tot 3 uur per dag kwijt aan e-mails behandelen en zoeken in de mailbox, én misschien zit je wel de hele dag vanuit je mailbox te werken. Dat is ook niet zo gek, e-mail is tenslotte één van de meest gebruikte communicatiemiddelen op kantoor en is een plek waarop veel van je werk binnen komt. Toch gaat de tijd die je aan e-mails besteed regelmatig ten koste van de tijd die je had willen gebruiken voor ander belangrijk of wel productief werk. 


Daarnaast is de mailbox vaak één van de grootste afleiders die  nogal eens een hoop stress veroorzaakt. Dit terwijl het toch echt een stuk handiger kan. De meeste mensen hebben dit alleen nooit echt geleerd.

Door slim met je mailbox om te gaan bespaar je niet alleen veel tijd en frustratie, je kunt zelfs je mailbox als productiviteitstool  gaan gebruiken. Zo kun je slim en snel je mail verwerken, heb je meer tijd over om te werken aan belangrijke zaken en kun je je hier beter op focussen. En omdat je je mailbox op orde hebt, heb je een goed overzicht van je werkzaamheden waarmee je makkelijker prioriteiten kunt stellen. In deze masterclass leer je hoe je dit kunt doen. 

Wat ga je leren tijdens deze masterclass?

 • Waarom mailboxen exploderen en wat jij kunt doen 
 • Mailbox beheren: de tips & tricks
 • Archiefmappen indeling en agendabeheer
 • Slim e-mails verwerken met het OBO model
 • 3 tools voor orde in de choas, zelfs al het druk is
 • Overzicht houden op taken, deadline en prioriteiten
 • Tijdbesparende slimmer werken tips & trick
 • Meer tijd voor belangrijk en productief werk
Een ab-so-lu-te aanrader voor mensen die dagelijks met veel mail geconfronteerd worden (werk/privé) en een manier zoeken om agenda, to do lijstjes, reminders en mailarchieven in één klap efficiënter aan te pakken: +1 voor tijdwinst.
Lucienne Peters
Hiermee gaat mijn mailbox en dus mijn werkdagen er een stuk efficiënter en opgeruimder uitzien. Tijdwinst, structuur en overzicht wat ik direct vandaag al heb kunnen implementeren. Veel positieve invloed in niet afgeleid zijn. Super effectief!
Lambortine Borgers

Vivianne is een ontzettend enthousiaste trainer. Met haar tips leer je functies van je mailbox die je niet eerder wist en die je werkdag een stuk efficiënter maken! Waar mijn mailbox voorheen vooral een last was, kan ik nu tot een nuttige tool maken.  

Kim Annink

Vivianne Kroone

Vivianne Kroone staat bekend als de meest praktische hulp op het gebied van mailboxen in Nederland. Vivianne werkte zelf bijna 10 jaar als persoonlijke assistent toen ze besefte dat ze 50% van de tijd collega’s aan het trainen was in hoe ze hun mailbox beter konden gebruiken. Daarom doet ze dit nu fulltime vanuit haar eigen bedrijf.

Live Online Masterclass

Woensdag
22 januari 
19:00

Waarom doen we deze online masterclass LIVE?

Misschien herken je het wel, en stiekem heb ik dit zelf ook wel eens gedaan, dat je een online training of een boek hebt gekocht en daar vervolgens maar een klein beetje of misschien wel helemaal niets meer mee hebt gedaan. En laten even heel eerlijk zijn; je mailbox opruimen en herinrichten lijkt je misschien niet het allerleukste klusje wat je zou kunnen bedenken om te doen. 


Dus om te voorkomen dat je het nog langer uitstelt om je mailbox weer onder controle te krijgen, gaan we  

samen aan de slag

.  Je krijgt van mij tijdens de masterclass namelijk niet alleen super handige tips, tricks en tools maar ook de tijd om wat je leert direct te implementeren. Zo kun je én meteen je vragen stellen tijdens de training, én heb je na de training direct resultaat en heb je een goede basis gecreëerd waarmee je je mailbox moeiteloos onder controle hebt en houdt. En ik zal je nog een geheimpje verklappen; je mailbox opgeruimd hebben is leuker dan je denkt! 😉

Deze masterclass is dus: 

Hands-on
De beste manier van leren is implementeren. Daarom ga je tijdens de training meteen aan de slag met je eigen mailbox. 

Interactief

Stel vragen over jouw persoonlijke uitdagingen om deze ter plekke op te lossen. Omdat het live is krijg je meteen antwoord van Vivianne. 

Met meteen resultaat

Een opgeruimde mailbox die jij met jouw nieuwe skills makkelijk onder controle krijgt en houdt.
€ 135,-

Live Online Masterclass

Je Mailbox de Baas

Wanneer: woensdag 22 januari 2020 van 19.00 tot 22.00 uur 

Waar: online, gewoon van je bank of op een andere plek van jouw voorkeur
Prijs: € 135,- inclusief BTW


 • Bonus: extra verdiepingssessie: een paar weken na de training zetten we tijdens een extra live online sessie gezamenlijk nog een volgende stap naar de next level.
   
 • Bonus: toegang tot ledenomgeving: na de training krijg je nog 3 maanden extra toegang tot de opnames in de speciale ledenomgeving van Mailbox Master waarin je ook nog een aantal leuke extra's vindt, zoals een sneltoetsengids, instructies en handige checklists.