Mailbox Master | Je mailbox de Baas
arrow_drop_up arrow_drop_down

Controleer jij je mailbox

of controleert je mailbox jou?

Wordt je mailbox weer de baas!

Waarom? 

Omdat de mailbox voor velen een productiviteitskiller is van jewelste. De meeste mensen zijn gemiddeld 3 tot 4 uur per dag kwijt aan e-mails behandelen en zoeken in hun mailbox. Daarnaast wordt 60% van de kantoorwerkers tijdens focus-werktaken constant afgeleid door hun mailbox. Dit gaat ten koste van tijd die je ook had kunnen gebruiken voor belangrijk en wel productief werk en het komt de kwaliteit van je werk niet ten goede.

Wat?

Tijdens onze trainingen maak je van je mailprogramma, meestal Microsoft Outlook, een slimme productiviteitstool waardoor slim en snel je mail kunt verwerken. Zo heb je meer tijd over om te werken aan belangrijke zaken en kun je je hier volledig op focussen. Ook leer je de do's & don'ts over efficiënt e-mailgebruik en kom je tot nieuwe inzichten en oplossingen voor de uitdagingen waar jij met je mailbox tegen aan loopt.

Laat e-mail niet langer jouw dag controleren

Deal met je mailbox in één uur per dag

Vivianne Kroone

Vivianne Kroone staat bekend als de meest praktische hulp op het gebied van mailboxen in Nederland. Vivianne werkte zelf bijna 10 jaar als persoonlijke assistent toen ze besefte dat ze 50% van de tijd collega’s aan het trainen was in hoe ze hun mailbox beter konden gebruiken. Daarom doet ze dit nu fulltime van uit haar eigen bedrijf. Haar klanten zijn onder anderen het WNF, de Belastingdienst en Sodexo Services Nederland.

Boek Waarom Mailboxen exploderen en wat jij er aan kan doen

Boek: Waarom mailboxen exploderen

Hoeveel ongelezen mails heb jij in je mailbox?  
Kijk ook eens bij collega’s… de gemiddelde Nederlander heeft op werk 347 ongelezen emails. Het resultaat is niet alleen fouten en vergeten afspraken, een geëxplodeerde mailbox is één van de grootste veroorzakers van stress op werk. In dit boek krijg je controle op je mailbox, in 10 minuten.


Je ontvangt dit boekje tijdelijk gratis op de post

Hoe gaan wij te werk? 

Hands-on

De beste manier van leren is implementeren. Daarom ga je tijdens onze training direct met je eigen mailbox aan de slag. Ja, dit is een van de weinige trainingen waarin je wel gewoon je e-mail mag beantwoorden.

Interactief

Tijdens de trainingen is er altijd voldoende tijd om je vragen te stellen over jouw persoonlijke uitdagingen. Vivianne kijkt over je schouder mee naar jouw situatie zodat je deze meteen ter plekke kunt oplossen.

Zichtbaar resultaat

Aan het eind van de training heb je een opgeruimde en optimaal ingerichte mailbox die je met jouw nieuwe skills die je tijdens de training leert, op een makkelijk manier onder controle hebt en houdt.

Praktijkbegeleiding

De meeste vragen kom je vaak pas tegen als je weer aan het werk bent, in de praktijk dus. Daarom staat Vivianne ook na de training voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt haar gewoon een mailtje sturen! 

Dit is wat mensen zeggen

"Hiermee gaat mijn mailbox en dus mijn werkdagen er een stuk efficiënter en opgeruimder uitzien. Tijdwinst, structuur en overzicht wat ik direct vandaag al heb kunnen implementeren."  | "Nu anderhalf jaar later heeft het nog steeds ontzettend veel positieve invloed in niet afgeleid zijn. Superfijn en effectief! 💪" 

Lambertine |Mecklenfield Tuinen

"Ik vond de manier van cursus geven heel geslaagd! De inhoud werd toegankelijk en behapbaar gepresenteerd, heldere doelstellingen in het begin die op het eind van de dag allemaal waar zijn gemaakt en daarnaast ook nog een prettige sfeer. Geen moment verveeld of moeite gehad om gefocust te blijven. Top! "

Barbara Konig | Hutten

"Mag ik even zeggen dat het een verademing is! Werk natuurlijk nog maar een paar dagen op deze manier en moet in de gaten houden dat ik mijn taken ook uitvoer, maar hallo, wat een efficiënte manier van werken. Ben erg enthousiast, dit gaat mij echt helpen!"


Rikkert | Wereld Natuur Fonds

Deze bedrijven helpen we incompany...

Contactgegevens


Of vind ons op social media

Heb je een vraag?